Co takhle začít si plnit své sny? 

Objev v sobě manifestující energii a dej svému snu skutečnou podobu. 

Manifestace aneb Plním si své sny

Kurz s bonusy. 

Na co se můžeš těšit?

  • Modul 1: Hlavní principy manifestace.
    Objevíš, jak vypadá celý proces manifestace a jaké principy jsou důležité. Jaké podmínky jsou důležité pro to, abychom si mohli plnit své přání a získáš návod, jak si stanovit svůj záměr.
  • Modul 2: Kroky pro manifestaci tvého přání.
    Objevíš praktické tipy, které převádí myšlenky a energetickou proměnu do fyzické reality a udrží ti tvůj záměr v každodenní realitě.
  • Modul 3: Výklad podporující manifestaci.
    Získáš vhledy od karet k podpoře tvého záměru.
  • Moduly 4. - 7.: Bonusy
    Získáš: 1️⃣ Posilující aktivaci (zvukovou nahrávku) pro fyzickou proměnu. 2️⃣ Playlist na podporu tvého záměru. 3️⃣ Mini e-book se 7 tipy k manifestaci velkých přání. 4️⃣ Integrační materiály v pdf s klíčovými myšlenkami i otázkami pro podporu tvého záměru.
  • Možnost přikoupit si moji osobní podporu
    Osobní podpora trvá celý týden, jsem k dispozici na whatsappu pro všechny otázky a k tomu přímo na míru natáčím videovýklad. Podpora má hodnotu 1800,- do 9.6. je akční cena 1450,-
  • Exkluzivně dostupná přednáška Manifestace vytouženého mateřství
    Dostupné video Manifestace vytouženého mateřství z kongresu Evoluce života Lucie Harnošové.

Kdy a kde kurz probíhá? 

Kurz manifestace startuje od chvíle, kdy zaplatíš a přijde ti e-mail s údaji k přihlášení do členské sekce. V členské sekci najdeš 4 moduly. Vše vždy přijde i e-mailem. Kurzem si prochází každá žena sama nebo je možné přikoupit si moji podporu na týden. Moje podpora zahrnuje chat na whatsappu a osobní videovýklad na míru konkrétnímu záměru.

Přístup ke kurzu máš na 1 rok od jeho zakoupení.

Co o kurzu ženy říkají?

Děkuji, tolik podpory, podnětů, laskavého vedení, propojení a sdílení za jeden týden! 🩷
Verča J.
Úžasná podpora, sdílení a bezpečné místo udělaly můj poslední týden tak výjimečným. A vím, že i další cesta bude takhle výjimečná.
Veronika
Klári, moc děkuji za velkou inspiraci, kurz byl skvělý. 🩷
Aneta
Děkuji za celý kurz a výklad. Spousta věcí, které říkáš, Klari, mi opravdu otevírají oči, takové ty vnitřní 🙂 a posouvají mě. Opravdu máš dar archetypálního přemýšlení, a to je jazyk, který se umí dotknout fakt hluboko a rozpuštět ledy.
Kateřina
Chci se s vámi podělit o krásnou věc. Dnes u mě byla paní, kterou jsem asi tak rok neviděla a říká mi: "Slyšela jsem, že máte doma miminko." No jako nemám, jinak bych tu s vámi nebyla a říkám si: Aaaa, něco se děje! Dřív bych to brala tak, že mi zase někdo připomíná něco, po čem toužím a nedaří se, ale po těch pár dnech s vámi to beru úplně jinak. Takže důvěřuji. Děkuji 🩷
Michaela
Většina z vás již Klárku poznalo, co dělá jak dělá. Chtěla bych s vámi posdílet mojí zkušenost s ní. Kdysi jsem s ní měla on-line sezení, poté jsem jí jen sledovala, ale měla můj největší obdiv v tom jak to vše zvládá. A tak jsem zkusila její chaty, které udělala pro nás a hodně mě její vhledy, začaly posouvat. Poté i výklady kartiček. Nechtěla jsem uvěřit a bránila si já sama ke změně. Ale díky slovům Klára Šalamounová jsem to stále nevzdávala. Poté přišel kurz manifestace a můj cíl nebo jak to nazvat bylo mít po svém boku partnera. Ač pořád vnitřní kritik je velmi silný, tak jsem to začínala měnit a manifestovat víc a víc, tak jak si manifestuji hledání čtyřlístků. A Klárka mě neustále v tom podporovala, vyhrála jsem i její zvukovou lázeň, která to taky posunula do větší hloubky. A vypadá to, že momentálně jsem u vznikajícího partnerství. A tak se manifestace opravdu podařila. Díky za to vše. A velmi vřele doporučuji spolupráci s Klárkou.
Niki

Objednávka